Хербал Алое концентрат

Хербал Алое Концентрат е продукт с 40% съдържание на сок алое вера. Алоето е силен антисептик със съставки като салицилова киселина, лупеол, сяра, канелена киселина, урея азот и феноли. С тяхна помощ успява успешно да се бори с възпаления, инфекции и доста често се използва и като болкоуспокояващо.

Хербал Алое концентрат – за различни кожни проблеми и заболявания

Алое Вера благоприятства при кожни раздразнения, изгарявания, порязвания, благодарение на съдържанието на противовъзпалителни мастни киселини като холестерол и кампестерол. Помага също и при възпалителни заболявания на храносмилателната система , бъбреците и панкреаса.  Благоприятното въздействие на алое вера върху сърето се дължи на В-ситостерина, който спомага за контролиране на холестерола.

Имуностимулант

Алое Вера е много добър имуностимулант благодарение на широката гама витамини и полипептиди, които се съдържат в сока му. Главно значение има глутатионът. Той е мощен антиоксидант, който е важен за поддържането на високи нива на енергия. Тя играе ключова роля в развитието на белите кръвни клетки, както и предотвратява увреждането на други клетъчни функции, тъй като се получава окисление. Много функции на тялото могат да бъдат подпомогнати от увеличеното производство на глутатион, включително имунитет, време за възстановяване, детоксикация, както и метаболизъм.

Хербал Алое Концентрат – мин. 40% алое вера

Хербал Алое е напитка, която съдържа 40% сок от алое вера. За здравословен начин на живот е нужно да се приемат поне 2-2,5 литра вода на ден. Когато се добави към вода й придава приятен свеж вкус, който психологически, че ще ви подтикне да пиете повече течности. За още по-приятно усещане е добавен цитрусов вкус, а съдържанието на калории е едва 22 ккал за една порция от 15 мл.

Всички изброено до тук са предимствата на този продукт, който може да помогне както за контрол на теглото, така и за прием на повече течности, за да се постигне по-здравословен начин на живот.

Хербал Алое Концентрат се предлага и с вкус на манго. Това е освежаваща напитка, която съдържа сок от Алое Вера и не съдържа добавена изкуствени подсладители и оцветители.

Хранителна информация и ползи от приема на Хербал алое концентрат:

Един хранителен прием (порция) съдържа 15 мл. или 3 пълни капачки.

А в една опаковка има 31 броя порции. Приемайки Хербал алое концентрат ежедневно ще може да си набавите:

Енергийна стойност  за 1 порция (15мл) 22 kcal (94 kJ)

Протеини  за 1 порция (15мл) 0,01 g

Въглехидрати за 1 порция (15мл) 5,5 g

Мазнини за 1 порция (15мл) 0 g

Начин на употреба:

Смесват се 3 пълни капачки (15 мл) концентрат със 120 мл вода.

За да приготвяне на 1 литър готов за консумация Хербал Алое Концентрат се прибавят 8 супени лъжици (120 мл) в съд с вместимост от 1 литър и се добавя вода.

Можете ли да познаете коя голяма звезда често употребява Хербал Алое и продуктите на Herbalife?

Купи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.