Online клуб

Влез в онлайн клуба

Ако искате да научите повече за нас, вие сте на правилното място.

Добре дошли в онлайн клуба!

Храните, които консумираме

В нашето ежедневие постоянно чуваме, че храните, които консумираме не са полезни, даже са вредни за нас. Опитваме да се храним здравословно, съобразно с принципите и разбиранията ни. Но винаги в нас остава съмнението, че не даваме на най-доброто на организма си. Е, вече има модерно и в същевременно лесно решение за Вас. Без значение дали искате да управлявате теглото си, искате да засилите защитните функции на организма си или искате да се чувствате по-здрави млади и красиви Хербалайф (за Клуба) има решение за постигане на Вашите цели. Мисията ни е да се подобрим живота на хората. Ние сме насреща за оказвате на всякаква подкрепа за изпълнението на тази цел.

Причини за наднормено тегло

Най-честите причините за наднормено тегло при нашите клиенти са: забързан живот, стрес, неправилно хранене, обща липса на движение. В клуба не само се справяме с излишните килограми, но и моделираме тялото, коригираме вредния и полезния състав на трудни места като талия, ханш и бедра.

Първата крачка към промяната

Свържете се с нас още сега! Нека направим първата крачка към промяната още днес!

Аз се казвам Миглена Балабанова и съм независим член на Herbalife България.

Ако желаете да закупите продукти на Хербалайф или имате нужда от консултация, не се притеснявайте да ме потърсите на телефон: +359883469586.