За мен

Миглена Балабанова

Независим член на Хербалайф

Моят опит

Здравейте, бих искала да споделя с Вас моя опит и досег с компанията. Всяка жена минала през приятното, но и изпълнено с отговорност предизвикателство наречено майчинство ще разбере за какво говоря. Истината е, че се чувствах наистина много изморена и изтощена след двугодишния нов етап от живота си. Организмът ми беше изчерпан от безсънните нощи и изпълнените с динамика дни. Имах нужна от нещо, което да ми даде енергия и сила.

Вариантите пред мен

Дори не си давах сметка, че е време да потърся вариант, за да се възстановя. До мен достигна информация за продуктите на Хербалайф. Доста скептично погледнах на новата идея, но така или иначе нямах нищо за губене и реших да тествам.Поръчах си формула 1, алое концентрат и чай на билкова основа. 

Резултатът 

Доста приятно бях изненадана още от първата консумация. Закуската си заместих с шейка, алоето пиех през деня както и чая. Изчезна чувството на глад и нуждата постоянно нещо да консумирам. Имах енергията и желанието да върша все повече и повече неща. Така започнах да предлагам продуктите на близки и роднини. Исках хората да се почувстват като мен- а именно ЩАСТЛИВИ И ЖИЗНЕНИ. Препоръчвам продуктите, защото дават на организма всичко полезно, от което се нуждае. И след като толкова много хора години наред им се доверяват, това е сигурен знак, че те действат. С моя помощ ще можете да постигнете желаните резултати, ще подобрите хранителните си навици, ще бъдете адекватно консултирани.